Drie aanbiedingen 35 jaar Bergrace

Aanbieding ÉÉN.

Bij aankoop van een paar More Mills Trail of loopschoenen t.w.v. € 50,– GRATIS deelnemen aan de BERGRACEALLESINÉÉN ongeacht de afstand. Aanmelden in de Bergrace Shop – Wageningen of in het Fletcher Hotel De Wageningsche Berg .

Aanbieding TWEE.

Twee paar compressie kousen voor maar € 15,–. Normale Bergrace prijs € 19,90 Vele maten en kleuren zijn aanwezig. De maat en de kleur bepaal je bij het ophalen van startnummer of inschrijving.

Aanbieding DRIE.


Speciale Bergrace RUNNING Socks. Twee paar voor maar € 7,95 i.p. € 17,95 elders. Maat en kleur bepaal je bij het ophalen. Dat betekent € 10,– voordeel.

 

Aanbieding twee en drie zijn vooraf te bestellen via het inschrijfformulier.

Via het inschrijfformulier kun je Bergrace Running Socks bestellen. Uitstekende kwaliteit voor slechts € 5,00 p.p. Vergelijkbare winkelwaarde ± € 8,95. Dat maakt deelname extra aantrekkelijk.

Van deelnemers aan de div. Bergraces ontvingen wij veel positieve reacties. Een goede pasvorm en een perfecte samenstelling van verschillende garens. Op de diverse plaatsen o.a. in de zool en bij hiel zijn ze extra versterkt voor nog meer draagcomfort. Keuze uit div. modellen, verschillende kleurcombinaties en in de maten 35 t/m 49.

Werkwijze: Als je Bergrace Running Socks vooraf bestelt, zit er in de envelop bij het startnummer een gele munt. Deze kan omgewisseld worden voor sokken naar keuze in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, Wageningen op zaterdag 9 of op zondag 10 maart in het Fletcher Hotel De Wageningsche Berg.

Shop

T-shirt

Het is een functioneel T- shirt in de kleur azuurblauw. Leverbaar in de maten M, L, XL en XXL. Op de rugzijde lopen de donkere banen door, dat maakt het net even anders.

Bij voor-inschrijving, is de prijs slechts € 14,95. Meerprijs bij na-inschrijving € 3,-  indien nog aanwezig . Het is een vochtregulerend T-shirt zonder reclameopdruk, dus een mooie blijvende herinnering, dat nadien met trots gedragen kan worden.

Joggy safe armband

Veiligheidsarmband met LED. De LED laat de hele armband oplichten, 50 keer meer zichtbaarheid dan bij de gebruikelijke armbanden met 5 enkelvoudige LEDS. 3 knipperstanden. Met klittenbandsluiting, inclusief knoopcelbatterij.

Voorinschrijving € 7,95 Na-inschrijving € 9,95

Lange Compressie kousen

Kousen, die het snelle herstel van een inspanning doet bevorderen. Het stimuleert extra de bloedsomloop ook tijdens een inspanning. Een kous met hetzelfde resultaat, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Te bestellen in de

maten 35 t/m 48 in de kleur zwart. Bij belangstelling voor b.v. groen, geel of pink kan deze bij het ophalen worden omgeruild.

Bij voorinschrijving slechts € 8,95 p.p. Bij na-inschrijving € 9,95. Al meerdere jaren succesvol in het Bergrace programma.

Zie ook de Bergrace Aktie 35 jaar .