Goede voorbereiding, tussentijds instappen kan altijd.

BERGRACE ALLESINÉÉN bestaat uit twee delen, waar iedereen aan kan deelnemen.

Het eerste deel bestaat uit 13 maal een Bergrace Xperience.

Met als doel om deelnemers een goede voorbereiding met veel loopplezier aan te bieden en in een goede conditie aan de start te laten verschijnen bij het tweede deel de Bergrace Wageningse Berg (BWB).

Het zijn clinics, testlopen enz. met veel loopinformatie & plezier die plaatsvinden op de Wageningse Berg en door de uiterwaarden.

Deze worden gegeven door vier ervaren en deskundige coaches, Marcel Baatsen, Petra van Bekkum, Arie Cuppen en Moussa Kallo.

De oefenlopen worden gehouden op zaterdag- en zondagmorgen, aanvang 10.00 uur vanaf 6 januari t/m 18 februari. Ze duren maximaal 60 min. en zijn voor iedereen interessant.

Kom je zaterdag 17 februari je startnummer om 10.00 uur ophalen dan kun je ook mee doen en kennis maken met de Bergrace Xperience.

Op zondag morgen18 februari vindt er een half uur voor elke start een Warming Up Run plaats die start op het 5 Mei plein  Hier kan  iedereen aan deelnemen.

Iedereen kiest zijn eigen aantal Xperiences.

Verzamelpunt: Bergrace Shop, Bergstraat 5, 6701 AB Wageningen.

De start en finish van de Bergrace Wageningse Berg is op het 5 Mei Plein en gaat over de Wageningse Berg. Er zijn diverse overeenkomsten met de Bergrace by Night: een uitdagend parcours en drie afstanden 5, 7,5 en 15 km. Iedereen kan weer meedoen en nu nagenieten van de Sunday Afternoon party, met live muziek en Dj, in de studentensociëteit Ceres.

Zoals gebruikelijk is  bij de Bergrace, worden er geen toppers uitgenodigd waardoor iedereen even veel kans maakt op de Bergrace Shop waardebonnen.

Het parcours gaat langs de rand van de Wageningse Berg, door het Belmonte park en over het Bergpad.

Waarom deze twee locaties?

Het parcours van de BWB en de uiterwaarden liggen dichtbij elkaar, beide met een zachte en verschillende ondergrond, met afwisselende en spannende paadjes in een prachtige natuur dus een uitstekende locatie voor een goede voorbereiding.

Bij deelname aan de Xperience moet je wel in het bezit zijn van het functionele BERGRACE ALLESINÉÉN T- shirt. Het bewijs dat je een echte BergraceRunner bent en dit initiatief waardeert. Tevens een mooie, blijvende herinnering van het op verantwoorde wijze, meerdere uren sporten met respect voor de natuur.

Samengevat

Een nieuw loopevenement in een uitdagende omgeving, de Wageningse Berg en in de voorbereiding 13 keer een veelzijdige Bergrace Xperience, waar lopers volop kunnen genieten van hun sport.