Programma & Inschrijfinformatie

Progr. Afstand Groep Starttijd Voor-inschrijfgeld Voor-inschrijfgeld *
1. 1,40 km t/m 12 jaar 13:00 uur € 4,95 € 9,95
2. 2,50 km t/m 16 jaar 13:05 uur € 5,95 € 10,95
3. 2,50 km € 7,95 € 12,95
4. 5,10 km t/m 16 jaar 13:30 uur € 7,95 € 12,95
5. 5,10 km € 9,95 € 14,95
7. 8,30 km UW 14:15 uur € 12,95 € 17,95
8. 16,60 km UW 14:20 uur € 14,95 € 19,95

* Inclusief de succesvolle Bergrace Running – Trailrun sokken voor de aantrekkelijke prijs van € 5, –

INSCHRIJVEN »

Voor-inschrijven online is mogelijk tot

Maandag 25 februari 19.00 uur met startnummer incl. naam en woonplaats.

Maandag 4 maart 19.00 uur definitieve sluiting voorinschrijving.

Na-inschrijven & afhalen voorinschrijvingen

Zaterdag: 9 maart tussen 10.00 en 17.00 uur in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, Wageningen.

Zondag 10 maart vanaf 11.30 uur in Fletcher Hotel De Wageningsche Berg Gen. Foulkesweg 96, Wageningen.

Advies: Schrijf tijdig in. Het bespaart je euro’s en het startnummer ligt op tijd klaar .
Opgelet! De meerprijs bij na-inschrijving bedraagt € 2,55 op zaterdag 9 maart & zondag 10 maart.

Betalen met pinpas kan op 9 en 10 maart in de Bergrace Shop.

Nieuw: Extra inschrijf mogelijkheid.

Inschrijven kan vanaf nu elke zaterdag in de Bergrace Shop. Bergstraat 5, Wageningen tussen 10.00 en 17.00 uur tegen contante betaling.

Vooraf een kijkje nemen in de Bergrace Shop is zeker de moeite waard.

Er zijn diverse loop- en trailrunschoenen van Asics en Salomon voor aantrekkelijke prijzen en de specifieke uiterwaarden trailschoen voor maar € 50,–. De vooraf bestelde sportartikelen via het inschrijfformulier en Bergrace Running Trailsocks kun je daar ook ophalen.

Deelname annuleren.

Annuleren is niet mogelijk, omdat de inschrijving loopt via iDeal. Je kunt de deelname wel kosteloos overdragen aan een andere persoon. Dat kan op eenvoudige wijze geregeld worden op 9 en 10 maart.

Voordeel van iDeal is, dat je direct op het bankafschrift en telefoon kunt zien, dat je bent ingeschreven.

Opgelet! Uitsluitend met een doktersverklaring ontvang je het inschrijfgeld terug. Het annuleren is dan alleen mogelijk via de mail: info@bergrace.nl

Het gratis overdragen van het startnummer. 

Dat is mogelijk, maar kan uitsluitend op 9 maart en 10 maart .

Staat er een naam op het startnummer, dan blijft dat zo tijdens de loop. Wordt er een wijzigingsformulier ingevuld, dan wordt de naam in de uitslagenlijst aangepast. Dat geldt ook wanneer b.v. een man voor een vrouw gaat deelnemen. Anders komt dat niet goed in de uitslag.

Niet met het startnummer willen lopen met een vreemde naam, dan kan deze alsnog op 9 en 10 maart worden omgeruild voor een startnummer zonder naam.

Omdat de BibTag al is bevestigd op het startnummer, ontvang je een nieuw nummer. De extra kosten bedragen dan € 3,00.

Van afstand veranderen kan ook.

Dat kan uitsluitend op 9 en 10 maart bij het afhalen van het startnummer.

Dus niet vooraf per mail.

Opgelet: Vindt de omzetting na een kortere afstand plaats, dan wordt er geen geld teruggestort. Wordt de afstand langer, dan wordt de meerprijs verrekend. Voordeel: het startnummer blijft het zelfde, m.a.w. je naam blijft er op staan.

BELANGRIJK: DUS GOED DOORNEMEN.

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

  • Een GRATIS Regatta Sports bril met onbreekbaar glas. Winkelwaarde € 17,95
  • De BibTag (chip) voor nauwkeurige en snelle tijdregistratie door My Laps. Nu in 12 leeftijdscategorieën van 5 jr.
  • Een startnummer met voor- en achternaam en woonplaats wanneer je inschrijft voor 19.00 uur op maandag 25 februari.
  • Het startnummer, zonder reclame, maar wel met ruimte om de geleverde prestatie te vermelden, een echt bewaarnummer.
  • Twee keer GRATIS een fullcolour foto, die genomen wordt in Hotel De Wageningsche Berg en bij het ophalen van het startnummer in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, Wageningen.
  • Een GRATIS biologische prei met recept van Landwinkel de Hoge Born, Wageningen.
  • Een Gratis testloop/clinic van Marcel Baatsen. Een looptrainer met een goed en persoonlijk verhaal op zaterdag 2 maart.
  • Verloting op startnummer. Je maakt kans op een paar More Mils Trail – of loopschoenen, winkelwaarde € 50,– of op één van de VIJFBergrace heuptasjes met twee bidons, winkelwaarde € 24,95.

Een sportieve en praktische herinnering.

Voor de volwassenen is de herinnering, net als verleden jaar, weer iets bijzonders.

Voor elke deelnemer is er een sportieve bril van Regatta Sports. Te gebruiken bij vele sporten, maar als vrijetijdsbril zal die zeker niet mis staan. Je hebt keuze uit meerdere modellen met onbreekbare glazen. Bij het afhalen van het startnummer of bij na- inschrijving ontvang je al direct deze praktische herinnering. Het zal zeker een mooi gezicht worden: veel lopers met deze nieuwe bril. Ook hier geldt: de winkelwaarde is hoger dan het inschrijfgeld.

De jeugd t/m 16 jaar ontvangt een munt, die zij o.a. in de Bergrace Shop in het Fletcher Hotel De Wageningsche Berg kunnen omruilen voor een paar Bergrace Loopsport sokken. Sokken, die een begrip zijn bij de Bergrace Events en een goede reputatie hebben. De winkelwaarde van sokken is meer dan het inschrijfgeld. Meedoen is dus financieel aantrekkelijk voor de jongste deelnemer.

Foto actie: met de nieuwe Sportbril direct GRATIS op de foto.

Wegens succes bij de Bergrace by Night november jl. opnieuw GRATIS full colour foto’s.

Dat kan twee keer, op de na-inschrijfdagen zaterdag 9 maart en op zondag 10 maart. Je mag de foto direct meenemen en door gebruik van de QR-code kun je deze plaatsen op je eigen facebook pagina. Hoe mooi is dat. Realisatie: Foto Leenarts, Wageningen.

Dankzij het succes in 2018, opnieuw die ludieke en smaakvolle attentie bij de finish. Je ontvangt weer een verse biologische prei,met een heerlijk recept, keurig verpakt.in een papieren zak. De prei wordt aangeboden door Zorgboerderij en Landwinkel De Hoge Born – Wageningen, waar deze ook wordt gekweekt.

Voorwaarden

Deelname geschiedt geheel op eigen risico en verantwoording.
Het spreekt voor zich dat een goede conditie wenselijk is. Het is verstandig om stevige loopschoenen met goed profiel te gebruiken die geschikt zijn voor lopen op ongelijke ondergrond.
De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.
De stichting van Berg tot Berg race is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.
De Stichting van Berg tot Berg race behoudt recht voor de route, start- en/of finishtijden of plaats te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van de weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade.

E-mails op, zaterdag 9 en zondag 10 maart worden pas na het weekend gelezen. Telefonisch blijven wij bereikbaar onder 06 51 12 82 44 en op WhatsApp.