Bergrace Shop Speciale Acties

Bergrace Shop online bij inschrijving – extra aantrekkelijk en voordelig!

Je kunt via het inschrijfformulier goede Bergrace Running Socks bestellen voor slechts € 5,00 per paar. Vergelijkbare winkelwaarde ± € 8,95. Dat maakt deelname extra aantrekkelijk en je steunt daarmee ook de stichting om evenementen te blijven organiseren.

Van deelnemers aan Bergrace events, ontvingen wij goede reacties m.b.t. de Bergrace running socks die een goede pasvorm en de juiste keuze van materiaalsamenstelling hebben. De sokken zijn op de diverse plaatsen o.a. in de zool en hiel extra versterkt voor nog meer draagcomfort. Keuze uit meerdere modellen, verschillende kleurcombinaties en in de maten 35 t/m 49.

Werkwijze: Als je Bergrace Running Socks vooraf hebt besteld zit er in de envelop bij het startnummer een gele munt, die omgewisseld kan worden voor de sokken naar keuze in de Bergrace Shop, Bergstraat 5, 6701 AB Wageningen op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari of op zondag 18 februari in de studentensociëteit Ceres.

 

BERGRACE ALLESINÉÉN T-shirt.

Gekozen is voor een functioneel T- shirt in twee kleuren Azuurblauw voor de heren en Magenta voor de dames. Dat betekent ook dat er twee modellen zijn en leverbaar in vele maten. Niet te zien op de foto maar op de achterzijde lopen de strepen strak door. Bij voor-inschrijving, via het inschrijfformulier, is de prijs slechts € 14,95. Meerprijs bij na-inschrijving € 17,95. Het T- shirt is geheel zonder reclame opdruk. Tevens het bewijs voor deelname aan de Bergrace Xperience. Een fraai T-shirt dat met trots gedragen, kan worden als een echte BergraceRunner.

Verstelbare veelzijdige heupriem.

Handig en aantrekkelijk van prijs. Een verstelbare riem van zacht materiaal incl. twee drinkflesjes en een opbergvakje voor b.v. geld, telefoon, sleutel(s) of energie reep. Plus de mogelijkheid om het startnummer te bevestigen. Leverbaar in diverse kleuren.

Bij voorinschrijving € 17,95. Bij na-inschrijving € 19,95 in de Bergrace Shop. Winkelwaarde € 25,95.

Lange Compression socks.

Kousen die het snelle herstel van de inspanning doet bevorderen. Het stimuleert de bloedsomloop extra ook tijdens de inspanning. Een kous met hetzelfde resultaat maar dan voor een aantrekkelijke prijs.

Te bestellen in de maten 35 t/m 48 in de kleur zwart. Bij belangstelling voor een andere kleur b.v. groen, geel of pink, dan kan deze bij het ophalen worden omgeruild.

Bij voorinschrijving slechts € 8,95 p.p. Bij na-inschrijving € 9,95. Al meerdere jaren succesvol in het Bergrace programma.

Cap met reflectie.

Deze op maat verstelbare pet met ademende stof, fluorescerende en reflecterende delen, is je ideale bondgenoot tijdens het lopen. • Ademende en sneldrogende stof • Zweetband aan de binnenkant • Verstelbaar elastiek • Reflecterende delen • Leverbaar in 2 maten

Slechts € 14,95 bij voorinschrijving. Na-inschrijving € 16,95.

Sub4. lange of korte Tight.

Korte en Lange tight in donkerblauw en grijs. Maat L en XL. Normale prijs € 29,95

De keuze bepaal je bij het afhalen.

Voorinschrijving 12,95. Na-inschrijving € 13,95

 

Joggy safe.

Veiligheidsarmband met LED. De LED laat de hele armband oplichten, 50 keer meer zichtbaarheid dan bij de gebruikelijke armbanden met 5 enkelvoudige LEDS. 3 knipperstanden. Met klittenbandsluiting, inclusief knoopcelbatterij.

Voorinschrijving 7,95. Na-inschrijving € 8,95

 

 

Veiligheids reflectiehesje.

Het alom bekende reflectie hes; licht, handig in gebruik en zichtbaarheid verzekerd.

  • 100% Polyester in fluorescerende gele kleur • Reflecterende banden van 5 cm op de voor-en achterkant • Sluit aan de zijkant d.m.v. velcro in alle maten.

Voorinschrijving 7,95. Na-inschrijving € 8,95

Reflectiejack zonder mouwen.

Of je nu loopt, fietst of wandelt, deze bodywarmer garandeert je een optimale zichtbaarheid!

  • Fluorescerende gele kleur met reflecterende banden van 5 cm breedte • Winddichte ritssluiting • Binnenzak voor GSM of MP3 • Zwarte spandex aan de zijkant voor een beter comfort.

Voorinschrijving 25,95  Na-inschrijving € 27,95

Smartphonehoes voor Samsung en iPhone.

Armband met klittenbandsluiting. Touchscreen is ook te bedienen wanneer deze in de houder zit. Leverbaar in verschillende kleuren.

Voorinschrijving € 13,95. Na-inschrijving € 15,95

 

Hoofdlamp

Praktisch hoofdlampje inclusief baterijen. Geeft veel licht ook rood en kan later bij vele andere sporten of dagelijkse activiteiten gebruikt worden. Behalve handig is de prijs ook aantrekkelijk € 8,95 bij voorinschrijving en € 9,95 bij na-inschrijving.